Persmeeeting: Ministry of Beauty in hartje Amsterdam

Persmeeeting: Ministry of Beauty in hartje Amsterdam

Eens moet de eerste keer zijn, en dat was ook zo met de persmeeting waarvoor ik uitgenodigd was door L’Anza. Hier had ik een blog over geschreven: L’Anza Healing Remedy op 30 mei jl.. Als reactie op deze blog kreeg ik toen een prachtig pakket van ze met nog meer geweldige producten en sindsdien ben ik fan. Toen er 2 weken geleden een uitnodiging op de mat viel voor de jaarlijkse persmeeting waarop de nieuwste producten worden getoond, was ik helemaal in mijn nopjes. Nieuwe producten leren kennen én de eerste persmeeting ever! Oh, en niet te vergeten dit alles op een prachtige locatie in hartje Amsterdam op de Dam: het Krasnapolsky Hotel.

De 4 nieuwe producten die op deze persmeeting werden gelanceerd! 

Even voor de duidelijkheid: L’Anza Healing Haircare is een van de merken die vallen onder de paraplu van “Ministry of Beauty B.V.“, ook merken als Divaderme en Absolution vallen daaronder.

Geen idee wat ik ervan kon verwachten en vond het ook wel beetje lastig in te schatten hoe zoiets gaat en dus had ik versterking nodig! Want wie weet komt er meer op je af dan je vooraf kan verwachten, of gaat zoiets heel hectisch en mis je dus van alles en nog wat. Ik vroeg mijn vriendin Gerda mee waarvan ik weet dat die heel goed kan luisteren en observeren, dus zij was mijn extra ogen en oren. Natuurlijk vond ik het ook gewoon supergezellig dat ze mee ging. Ik haalde haar vrijdag 25-11 in de ochtend op en zo reden we samen naar Amsterdam.

“Persoonlijk rijd ik nog

liever in Parijs of Rome”

Zoals jullie vast weten gaan Amsterdam en Parkeren nauwelijks samen. Je betaald de hoofdprijs als je midden in Amsterdam vlakbij je eindpunt je auto kwijt wilt en om er te komen is ook geen feestje. Persoonlijk rijd ik nog liever in Parijs of Rome. Na dit met manlief vooraf goed uitgezocht te hebben zou parkeren bij de RAI + verder met tram of parkeren om de hoek bij het Krasnapolsky in de parkeergarage van de Bijenkorf, zo’n 12 euro schelen terwijl het maar qua reistijd zo’n beetje gelijk zou blijven. Bij de RAI P+R kun je, mits je na 10 uur ‘s morgens binnenrijdt, voor 1 euro per 24 uur parkeren en dan voor 1,60 met de tram 22 minuutjes verderop bij halte de Dam uitstappen. Zo gezegd, zo gedaan en het gaat snel en ondertussen kun je heerlijk genieten van de enorme kilometers aan winkels waaraan je voorbij glijdt.

“dat vonden we echt

ontzettend attent”

Bij het Krasnapolsky aangekomen moesten we even uitzoeken welk zaaltje we moesten zijn. Daar aangekomen werden we enorm warm verwelkomd door Michelle van L’Anza. Eén en al hartelijkheid! We kregen een heerlijke alcoholvrije cocktail aangeboden en ze vertelde mijn vriendin dat ook zij, weliswaar niet in een mooie box zoals ik maar in tasjes, alle producten van de presentatie mee zou krijgen. Wat een verrassing! Want ik had wel aangegeven iemand mee te nemen, maar dan verwacht je niet dat ook zij zo verwend zal worden. Dus dat vonden we echt ontzettend attent! We werden ook gelijk voorgesteld aan de andere teamleden van L’Anza, Absolution & DivadermeIedereen was even hartelijk, we voelden ons echt welkom.

We waren nog maar even binnen toen het buffet voor de lunch geopend werd. Een bar vol heerlijke canapés, koude paella en pasta stonden voor ons klaar.

lunch bar KrasnapolskyGevolgd door 2 bladen vol mini gebakjes en met mini bedoel ik ook echt mini maar de smaak was groots! Een van de kleine gebakjes was een “appeltaartje”. Ik zweer je: die smaakte echt naar een appeltaart, hoe klein die ook was!

minigebakjes

“Ik ben namelijk dol op mensen

die met een enorme passie praten”

De presentatie was leuk en interessant. Nu ben ik wel eens vaker bij productpresentaties geweest en vaak vond ik het te overdreven gebracht alsof er niets beters op de wereld bestond en of alle andere mogelijke vergelijkbare producten maar bagger waren. Dat was hier totaal niet het geval. Michelle, die de PR en Communicatie verzorgt bij L’Anza vond ik een verademing hierin. Ik ben namelijk dol op mensen die met een enorme passie praten over wat ze doen en dat deed Michelle. Zij praat met trots en passie over L’Anza en dat is zo ontzettend leuk om te zien. Zij deed de inleiding en breidde de verschillende presentaties aan elkaar. De producten die gelanceerd werden, de Color Guard die je gekleurde haren langer mooi gekleurd houd en de Color Illuminator, die een prachtige glans geeft én je haarkleur nog veel mooier uit laat komen, werden door Natasja Keijzer gepresenteerd. De Illimunator geeft glans werd op een model aangebracht zodat wij het effect direct konden zien (zien = geloven tenslotte) en we mochten deze ook direct zelf uitproberen. Het resultaat is precies wat beloofd wordt: een prachtige glans en haalt de kleur ook mooi op, zonder dat je haar zwaar wordt of dat het er als ‘vet’ uit gaat zien.

color iluminator lanza

Daarna was het de beurt aan Annelies, trainer bij  Absolution die ons over de Brow Fix Terra vertelde, om je wenkbrauwen mooi bij te werken en dit ook liet zien op het model en daarna over hun nieuwste aanwinst; een serum kuur voor de huid: La Cure Peau Nette. Deze kuur die 15 dagen duurt, moet zorgen voor een mooie huid.

Brow terra Divaderme

Deze producten ga ik de komende tijd gebruiken en zien wat het mij voor resultaat oplevert. Ik verwacht er heel veel van gezien ik al enige tijd andere producten van L’Anza gebruik en daar wild enthousiast over ben. Gerda heeft een allergie-gevoelige huid, dus zij gaat voor mij ook de serum uitproberen om te zien wat het bij haar doet. Dus binnenkort meer over deze mooie nieuwe producten!

Till next time,

 Corine

 

cado300 Deze producten heb ik cadeau gekregen zonder de vraag hierover te gaan schrijven. Dit gebeurd dus geheel uit eigen beweging.

 

avatar

Published by corine

Blogger @ a Piece of My Mind

Comment

Loading Facebook Comments ...

3 Comments

 • avatar

  Hennie

  01/12/2016 at 1:13 PM

  Via Instagram een foto geliked die mij naar dit artikel leidde. Even bij je profiel gekeken en volgens mij zat jij vorige week tegenover mij bij het event. Leuk! Ook ik heb erg genoten en wat een prrrrachtige producten. Hoe lang heb je je kunnen inhouden mbt de macarons? 🙂

  • avatar

   corine

   06/12/2016 at 6:58 PM

   Hoi! Ja dat klopt. Jullie kwamen door autopech wat later binnen toch? Was een leuke, leerzame en ook heerlijke persmeeting hè?! Hoe lang… uuhmmm, laten we zeggen dat ze niet zo heel erg lang in dat doosje hebben gezeten. 😉 Maar heb ze wel eerlijk met man en zoon gedeeld.

 • avatar

  […] een product daadwerkelijk doet wat het beloofd. Bij mij is zien echt geloven. En zo kreeg ik op de L’Anza persmeeting o.a. de producten “Color Guard” en “Color Illuminator” mee. Ik zal eerst […]

Post a Comment