Over mij

comomeer wijn Hoi! Ik ben Corine, moeder van 2 tieners, vriendin van Wouter en bazinnetje van Zoë onze schapendoes en de poezebeesten Zazou & Nala. Mijn tweede liefde gaat uit naar Italië. Ik ben gewoon dol op dat land en noem mijzelf dan ook graag een Italofiel! 😉 Het landschap, het eten, de wijnen en de passie die het land en de Italianen uitstralen. Ik raak er maar niet over uitgepraat! Om deze reden heb ik ook een blog hierover, die vind je hier.

Wat doe ik het liefst…

Ik vind heel veel dingen leuk. Dat is soms ook wel mijn valkuil want daardoor wil ik soms ook teveel tegelijk doen. Maar in hoofdzaak is het toch wel schrijven, lezen, films kijken (liefst in de bioscoop mét popcorn) en reizen. Vooral dat reizen, dat zit écht in mijn bloed. Mijn vader vaarde de hele wereld over vanaf zijn 16e en was tot aan zijn overlijden eigenlijk het liefst altijd maar weg. Dat heb ik ook, ik ben graag onderweg en dan natuurlijk het liefst naar Italië toe. Voor de bruiloften die ik daar georganiseerd heb reed ik daar regelmatig alleen in mijn auto daar naartoe. Vrijheid en onafhankelijk…, dat zijn dan denk ik wel dé keywords voor mij. Gewoon lekker gaan en doen wat je leuk vind.

En dan het bloggen….

Ik ben iemand die van uitdagingen houd en ook nodig heeft. Het liefst die buiten mijn comfortzone liggen, hoe doodeng het soms ook is. En het bloggen werd begin van dit jaar (2016) mijn nieuwe uitdaging. Een niet zo’n hele enge op zich, want lukt het niet of vind ik het niet meer leuk, dan stop ik toch gewoon weer? Tot op heden vind ik het in ieder geval erg leuk om te doen.

Een hersenpinsel, iets wat ik heb meegemaakt, een leuke beautytip, wát er ook in mij opkomt, ik ga er over schrijven. En dan hoop ik natuurlijk dat mijn lezers het leuk vinden. Laat gerust een berichtje achter onder een van de blogs.

Liefs,
Corine

%d bloggers like this: