Review: L’Anza zorgt dat jouw kleur blijft!

Review: L’Anza zorgt dat jouw kleur blijft!

Misschien heb je de reclame op TV al gezien van L’Anza?  Ze vertellen je wat de Color Guard en de Color Illuminator doen. Ik heb deze voor jou uitgetest en vertel je graag wat ik hier van vind.

Er is nagenoeg geen sceptischer mens te vinden als ik ben. Ik geloof nagenoeg zelden wat een product daadwerkelijk doet wat het beloofd. Bij mij is het echt: zien = geloven. En zo kreeg ik op de L’Anza persmeeting o.a. de producten “Color Guard” en “Color Illuminator” mee. Laat me je vertellen wat ze doen en hoe je ze gebruikt.

Color Guard:

Dit is een spray die je simpelweg voordat je je haren gaat wassen in je haren sprayt en er dan voor zorgt dat je kleur in je haren blijft zitten i.p.v. dat je deze eruit wast. Want je haarkleur verdwijnt niet alleen door uitgroei maar door water alleen al wordt je kleur vaal.

Ik kleur mijn haar zelf en elke keer als ik dit doe dan zie ik bij de eerste wassingen de kleur er vanaf komen. Alsof ik het na het kleuren niet goed hebt uitgespoeld, terwijl ik echt net zo lang spoel totdat het water helder is. Nu kleur ik mijn haar redelijk donker, bijna zwart, dus is een vervaging niet zo heel gemakkelijk te zien maar als ik in het licht sta dan kan ik het wel goed zien. Dan loopt vanaf de kruin tot halverwege (ongeveer oorlengte) mijn haar van middenbruin naar donkerbruin. Het vervaagt dus geleidelijk. Dus tijd om de Color Guard zichzelf te bewijzen. Ik kleurde mijn haar weer zodat alles donkerbruin werd en ging daarna aan de slag met de Color Guard.

Het resultaat was voor mij eigenlijk al duidelijk bij het eerste gebruik. Ik sprayde het op mijn haar en ging onder de douche. Zoals ik al eerder aangaf, de eerste wassingen komt er altijd kleur vanaf en dit keer… NIETS! Echt helemaal niets! Dat op zich gaf mij al een zeer goed gevoel. Elke wasbeurt ging dus vanaf dat moment vooraf aan de Color Guard en alle keren kwam er niets vanaf en beter nog: tussen de kleuring en de volgende kleuring (na ± 6 weken) in kwam mijn uitgroei tevoorschijn maar er was nagenoeg geen verloop meer tussen de kruin en de onderkant van mijn lokken. De kleur blijft er écht veel mooier inzitten. Ik ben dik tevreden en wil niet meer zonder!

De reclame op TV ziet er zo uit:

De Color Guard is verkrijgbaar bij diverse haarsalons in Nederland. Weten waar deze bij jou in de buurt te koop is, klik dan even hier om voor de verkooppunten. Hij is er in twee formaten: 200 ml en de handige 30ml voor in je tas of mee op vakantie in je handbagage!

Color Illuminator:

En dan de Illuminator, die je haarkleur levendig houdt en een mooie glans geeft over je haar. Deze gebruik ik zelf alleen wanneer ik een afspraak heb of uit ga, want mooi glanzen hoef ik niet als ik thuis ben of boodschappen doe. 😉

Bij deze rees gelijk de vraag of het er niet vettig uit zou gaan zien. Glansmakers doen dit vaak wel vind ik, dus zag dat niet zo zitten. Tijdens de persmeeting kregen we deze Illuminator al in handen om uit te proberen en buiten dat deze lekker rook, voelde hij ook licht aan. Hij gaf direct een mooie glans en het zag er mooi uit. We kregen het advies om bij fijn haar het niet op droog haar aan te brengen maar na het wassen op handoekdroog haar. Dit omdat het op droog fijn haar wellicht wel wat “zwaar” kan aanvoelen en dus er vettig uit kan gaan zien. Omdat ik fijn haar heb, doe ik het ook op deze manier. En het ziet er echt prachtig uit! Niet alleen zo zeer de glans, maar vooral de kleur die naar voren komt. Want dat doet de illuminator vooral: de kleur ophalen.

De commercial van de Illuminator is alleen in het Engels en wordt zover ik weet niet hier in NL uitgezonden. Maar hieronder de video:

De Color Illuminiator is verkrijgbaar bij diverse haarsalons in Nederland. Weten waar deze bij jou in de buurt te koop is, klik dan even hier om voor de verkooppunten. Hij is er in twee formaten: 100 ml en de handige 30ml voor in je tas of mee op vakantie in je handbagage!

Nu vind ik de commercials persoonlijk niet zo geweldig. Ik vind ze té Amerikaans en daardoor komt het wat gemaakt over en niet oprecht. Terwijl de producten absoluut voor zichzelf spreken, die kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Ik heb geprobeerd mijn eigen haar goed op de foto te krijgen voor-en-na, maar doordat mijn haar behoorlijk donker is, is het erg lastig hier goede foto’s van te maken. Jullie zullen mij dus op mijn woord moeten geloven.

Tot de volgende blog!
Corine

 

cado300 Deze producten zijn mij cadeau gegeven door L’Anza tijdens de L’Anza Persmeeting (klik aan voor blog hierover). Zij hebben mij niet gevraagd hierover te schrijven, dit doe ik omdat ik zelf graag mijn mening geef. Ook ben ik door niemand beïnvloed, ik geef mijn mening zoals deze is.

avatar

Published by corine

Blogger @ a Piece of My Mind

Comment

Loading Facebook Comments ...

No Comments

Post a Comment