Strakke Rondingen, boek van Aileen Out.

Strakke Rondingen, boek van Aileen Out.

Een poosje terug kwam ik op Facebook een oproepje tegen waarin bloggers werden gevraagd om het boek “Strakke Rondingen” van Aileen Out te reviewen. Het modehandboek voor iedere vrouw die gezegend is met een voller lichaam en er graag netjes uit wil zien. Nou, dat wilde ik wel!

Ondanks mijn duizenden pogingen om af te vallen ben ik nog steeds een vrouw die gezegend is met een voller lichaam. Nou ja, gezegend, daar ben ik het zelf nog niet zo mee eens. Maar waar ik het wel mee eens ben, is dat ik er gewoon mag zijn en iedereen mij moet accepteren wie ik ben. Mijn “leuk zijn” zit ‘m namelijk niet in de kilo’s (anders was ik wel HEEEEEL erg leuk 😂) maar gewoon in wie ik ben van binnen. Ja heel cliché misschien, maar toch echt waar! En ja, ik ben de afgelopen tijd zeker bezig geweest met afvallen, maar dit was ook bittere noodzaak. Mijn astma speelde erg op en ik paste nagenoeg geen enkel kleding stuk van wat vorig jaar zomer nog prima paste. En ik ben de laatste die zal zeggen dat ik niet nog meer wil afvallen om me én wat gezonder te voelen én nog wat beter in wat kleding te passen, maar dan nog ben ik het helemaal met Aileen eens: ik ben ook goed zoals ik nu ben en mag er zijn! Zo! Dat heb ik zomaar gezegd!

Een supermooi handboek waarin je herkenning vind maar vooral voor tips om er nóg beter uit te zien!

Aileen stuurde me haar boek in PDF vorm op (Epub was nog niet klaar) en ik begon te lezen. Ze begint met een anekdote over haar tijd op de modeacademie en hoe zij op dat moment in het leven staat. Hoe ze na de modeacademie verandert van studierichting en welk effect dat heeft op haar gewicht. Natuurlijk ga ik hier niet teveel verklappen, ik vind dat je het zelf moet gaan lezen!

Op 12 juni hield Aileen haar boekpresentatie in Restaurant Parck in Haarlem. Hier ontmoette ik haar ook voor het eerst in het echt. Ze begroette mij, samen met haar man Danny, op vrolijke en spontane wijze. Ze had het er maar druk mee, alle lieve familieleden, vrienden, kennissen en bloggers die naar haar presentatie toe waren gekomen. Ze voelde aan de ene kant ook wel de druk omdat ze een speech moest geven maar toch ook enorm blij met alle aandacht voor haar boek. Het harde werken wierp duidelijk zijn vruchten af.

Er hing een gemoedelijk sfeertje, iedereen was vrolijk en vol verwachting naar Aileen haar boekpresentatie. Na de kennismaking met Aileen ga ik mijn videocamera klaarzetten en geniet ondertussen van een cappuccino met daarbij een heerlijke tompouce waar Aileens boek op gedrukt staat.

IMG_20160612_132835

Ik wilde natuurlijk het liefst iedereen meenemen naar deze boekpresentatie, maar ja…, dat ging natuurlijk niet. Dus met mijn statief onder de arm en de videocamera in de tas ging ik erheen en maakte een registratie van alles met op het eind ook nog een interview samen met Aileen.

De speeches zijn behoorlijk ingekort, maar wil je de volledige versie bekijken dan kun je deze HIER bekijken. Hier in ieder geval mijn filmpje:

In het interview had ik het er al over: de kaartjes achterin. Deze kaartjes kan de lezeres uitknippen (paperback) of uitprinten en uitknippen (Epub) om zo mee te kunnen nemen tijdens het winkelen om nog even na te kijken wat bij haar lichaamstype past. We hebben hier een kaartje uit het boek gehaald om te laten zien als sneak peak. 😉
kaartjeWil jij weten wat jouw type figuur is én waar je op moet letten bij het kopen van kleding? Twijfel dan geen seconde en koop “Strakke Rondingen” nog vandaag.

*** ik heb geen geld ontvangen om deze review te schrijven, enkel het boek om te lezen en de uitnodiging om bij de boekpresentatie aanwezig te zijn ***

Over het boek

Auteur: Aileen Out
Website auteur: www.prettybusiness.nl
Aantal pagina’s: 210
Publicatie datum: 12 juni 2016
Illustraties: ja, geschilderd door de auteur
Foto’s: ja, gemaakt door de auteur
Uitgever: Prettybusiness in samenwerking met Brave New Books
Te koop via: Bol.com
Afmetingen: 12mm dik, 148mm breed en 210mm hoog (A5 formaat)
Prijzen: Paperback €19,99 en Ebook €12,99

Links en verwijzingen:

Verkooppagina: https://www.bol.com/nl/p/strakke-rondingen/9200000059105423/.
Informatie over het boek op de website van de auteur: http://prettybusiness.nl/strakke-rondingen/

avatar

Published by corine

Blogger @ a Piece of My Mind

Comment

Loading Facebook Comments ...

No Comments

Post a Comment